Toegankelijkheid

Ontdek wat wij doen om de website toegankelijk te houden.

Onze toezegging

Wunderbar streeft ernaar om hun website toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk gebruikers, ongeacht technologie of mogelijkheid. Wij zijn toegewijd aan het verschaffen van een omgeving die inclusief en toegankelijk is en waarin respect voor de waardigheid en onafhankelijkheid van alle mensen centraal staat.

Onze doelstellingen

We zetten ons in om onze digitale producten, diensten en ervaringen zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap. We kijken hierbij naar de richtlijnen van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 niveau AA en streven ernaar om aan deze normen te voldoen.

Onze continue inspanningen

Wij begrijpen dat deze inspanningen een voortdurend proces zijn en we blijven nieuwe manieren zoeken om de toegankelijkheid en bruikbaarheid van onze website te verbeteren.

Contact

Als je op enig moment problemen ondervindt met toegang tot informatie op onze website, neem dan contact met ons op via. Vermeld in je bericht de aard van je toegankelijkheidsprobleem en je contactinformatie. We zullen ons best doen om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.