Wij
Bouwen
Toegankelijke
websites

onze specialisaties

Wij conceptualiseren, creëren, onderhouden en hosten geavanceerde web-oplossingen.
Een ontzorgende dienst, van A tot Z.

WCAG 2.1 Design

We ontwerpen gebruiksvriendelijke en toegankelijke interfaces die voldoen aan de WCAG-richtlijnen van W3C en zorgen voor een inclusieve gebruikservaring.
Tegelijkertijd begrijpen we dat toegankelijkheid een continu proces is. We investeren daarom in voortdurende scholing van ons team om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van toegankelijkheid.

Projectcoordinatie

Van de eerste schetsen tot het eindproduct, als projectmanager staan we voor je klaar. We zetten je visie om in een succesvolle realiteit. We leveren je een website, platform of applicatie die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook betrouwbaar functioneert dankzij solide codering volgens de laatste technieken.

API Integraties

Of het nu gaat om het samenbrengen van een vacaturesite met AFAS, het naadloos koppelen van je e-commerce platform aan je financiële systeem, of zelfs het synchroniseren van je klantendatabase met je marketingtools. Wij hebben de expertise om jouw op maat gemaakte koppeling veilig en effectief te implementeren.
AFAS logo
oracle logo
exact logo
AFAS logo

Wij werken aan...

Wij staan niet stil en zijn altijd in beweging. Dit zijn de projecten waar we op dit moment druk mee bezig zijn.
 • Toegankelijk Pride Twente platform

  Met Vizier Oost ontwikkelen wij het nieuwe informatieplatform voor de Pride Community in en rondom Twente. In dit project bouwen we een koppeling tussen een evenementen management systeem en ons webplatform, Webflow, om de beheerders van de site maximale vrijheid te geven in het laten zien van de evenementen. Het project is in volle gang en wordt volgens WCAG 2.1 richtlijnen ontwikkeld.
  "Wunderbar is een geweldige samenwerkings partner die met innoverende ideeen komt die onze organisatie heeft verder geholpen op digitaal gebied."
 • Vernieuwing website

  In samenwerking met deze firestarters zijn we volop bezig met de ontwikkeling van hun nieuwe website. Little Rocket vertaald de complexe wereld van datatechnologie naar gebruiksvriendelijke en begrijpelijke oplossingen. Wij kijken uit naar de realisatie van een website die de unieke identiteit van Little Rocket weerspiegelt en hun online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt.
 • Ontwikkeling nieuwe website

  Verduurzamingsdienst is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen en airconditioningseenheden, waardoor ze bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Ons doel is om een website te creëren die de expertise en kwaliteit van Verduurzamingsdienst weerspiegelt, terwijl we tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke ervaring bieden aan hun klanten.
 • Ontwikkeling SaaS platform

  Maak kennis met Briteflow - onze nieuwste SaaS-ontwikkeling die Eventbrite en Webflow met elkaar verbindt. Binnenkort beschikbaar in de Webflow app store. Briteflow integreert moeiteloos evenementenbeheer en ticketverkoop met de krachtige ontwerpmogelijkheden van Webflow. Blijf op de hoogte voor een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor evenementorganisatoren die het beste van beide platforms willen benutten.

project starten?

We willen je graag leren kennen in een persoonlijk gesprek en je helpen om je project te realiseren. Neem contact met ons op en kom langs in ons mooie kantoor in hartje Enschede.
contact
doe de a11y-scan

Dit is Wunderbar

Deze mensen helpen jouw visie te realiseren. Een enthousiast team van creatieve geesten en technische experts. (tip: Hover of klik op iemand)
James de Hond
Poodle of Productivity

James, met een neus voor snacks en een zwak voor aandacht. Zijn superpower is het boosten van ons team moraal.

JDH
Daniel Jitbahadoer
Beslisser-in-Chief

Daniel Jitbahadoer, eigenaar van Wunderbar. Kennis delen en toewijding staan hoog in het vaandel. Hij gelooft in een toegankelijk web voor iedereen.

DJ
Mart Pijnen
Prins van Programmeren

Mart is een code-cowboy, die sneller codeert dan zijn eigen schaduw. Zijn honger naar kennis maakt hem de snelst typende toetsenbord-tovenaar op het Wilde Wunder Web!

MP
Daan Spiertz
Kapitein van Creatie

Daan Spiertz, Wunderbar's eigen 'bewegende beeldmagiër', tovert met design en animeert alles tot leven. Voor video's en design, is hij onze onbetwiste puppetmaster!

DS
Ilayda Koc
Baanbrekende Beginner

Ilayda, onze stagiair extraordinaire, is een gedreven eerstejaars marketing- en communicatiestudent. Ze omarmt het leerproces en strekt voor het eerst haar creatieve benen.

IK
Vanessa van der Veen
Ambassadeur van Administratie

Vanessa van der Veen, de administratieve rots bij Wunderbar, combineert als ultimate yogi haar discipline en flexibiliteit.

VDV
het bedrijfsverzamel gebouw waar Wunderbar in gevestigd is
6
Collega's
20+
Jaren ervaring
31
partners
100%
Enschede

Ons kantoor kun je vinden in hartje Enschede op de 2e verdieping van stadscampus Connect-U. Een innoverende plek waar wij veel samenwerkingspartners en kennis vinden.

Een compact team wat aan het groeien is gecombineerd een achterban van de meest innovatieve bedrijven in Enschede. Op deze plek komt een krachtige synergie tot stand die je mee moet maken.